Udskiftning af fuger - Nyt projekt

Horsens Fuge Service
FOLLOW
Elastiskgummifuger
Alt i fugearbejde !
Professionelt fugefirma med fokus på din tilfredshed
Hvis du skal bruge et professionelt fugefirma til dit projekt, kan du roligt kontakte Horsens Fuge Service, Vi er den rigtige samarbejdspartner, når du skal have udført kvalitetsarbejde. Med knap 2 årtiers erfaring i branchen kan vi rådgive, så resultatet altid bliver tilfredsstillende for kunden.
Vi investerer i de nyeste teknologier og samarbejder med kompetente leverandører, så vi altid kan levere et professionelt stykke arbejde. Læs mere her, eller kontakt os på telefonnummer +45 28 99 77 88, så giver vi et godt tilbud på dit projekt.
Horsens Fuge Service er et kvalitetsbevidst fugefirma med solid erfaring i branchen. Fra vores hovedkontor i Horsens, servicerer vi kunder i hele Danmark. Vi klarer alle former for fugning såsom betonfuger, facadefuger, badeværelsesfuger, fuger ved døre og vinduer, brandfuger, vindfuger, lydfuger og gulvfuger.
Vi er din fugemand, når du vil have udført kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser..
Bookmark and Share
Floors
Gå til indhold
Udskiftning af fuger
Udover elastiske fuger arbejder vi også med udskiftning af både indvendige og udvendige fuger. Oplever du revner og sprækker i fugerne, er de med al sandsynlighed utætte og bør udskiftes. Det medvirker til at genoprette din boligs klimaskærm, som tætner mod vejr og vind.
Hos Horsens Fuge Service tilbyder vi fugearbejde udført med et højt faglig og teknisk niveau. Godt veludført fugearbejde bidrager til godt indeklima samt reducerer energiforbruget.
FOLLOW
Horsens Fuge Service

Horsens Fuge Service 2020
KONTAKT
Horsens Fuge Service
Nørregade 24,1 Tv
8700 Horsens
+45 28 99 77 88

Bookmark and Share
Tilbage til indhold