Leverandører - Nyt projekt

Horsens Fuge Service
FOLLOW
Elastiskgummifuger
Alt i fugearbejde !
Professionelt fugefirma med fokus på din tilfredshed
Hvis du skal bruge et professionelt fugefirma til dit projekt, kan du roligt kontakte Horsens Fuge Service, Vi er den rigtige samarbejdspartner, når du skal have udført kvalitetsarbejde. Med knap 2 årtiers erfaring i branchen kan vi rådgive, så resultatet altid bliver tilfredsstillende for kunden.
Vi investerer i de nyeste teknologier og samarbejder med kompetente leverandører, så vi altid kan levere et professionelt stykke arbejde. Læs mere her, eller kontakt os på telefonnummer +45 28 99 77 88, så giver vi et godt tilbud på dit projekt.
Horsens Fuge Service er et kvalitetsbevidst fugefirma med solid erfaring i branchen. Fra vores hovedkontor i Horsens, servicerer vi kunder i hele Danmark. Vi klarer alle former for fugning såsom betonfuger, facadefuger, badeværelsesfuger, fuger ved døre og vinduer, brandfuger, vindfuger, lydfuger og gulvfuger.
Vi er din fugemand, når du vil have udført kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser..
Bookmark and Share
Floors
Gå til indhold
Soudal
Horsens Fuge Service har siden 2015 haft Soudal som leverandør af vores fugemasser og tilbehør. Vi har et godt og produktivt samarbejde med Soudal. Vores erfaringer og Soudals ekspertise har i flere tilfælde resulteret i udvikling af fugemasser, der er tilpasset nye lovkrav samt det nordiske klima.
Soudal, som er verdens største producent af byggeskum og verdens 3. største producent af fugemasse, er yderst kompetent vedrørende teknisk viden omkring fugemassers egenskaber under fllige forhold..orske                                                                                   Danalim Skandinaviens førende lim-, fugemasse- og spartelproducent.Danalim udvikler og fremstiller kvalitetsløsninger med fokus på kundens behov. Hos Dana Lim tilpasser vi løbende vores omfattende produktprogram og services til markedet, og vejen fra tanke til handling er hos os altid kort.      
Vores forretning bygger på tre søjler: Den stærke kunde- og markedsorientering, en højtspecialiseret produktudvikling med anvendelsesmulighederne i centrum samt en rummelig, miljørigtig og samfundsansvarlig forretningsdrift.
Det, tror vi, skaber det mest bæredygtige og langsigtede grundlag for vækst – også i årene fremover


FOLLOW
Horsens Fuge Service

Horsens Fuge Service 2020
KONTAKT
Horsens Fuge Service
Nørregade 24,1 Tv
8700 Horsens
+45 28 99 77 88

Bookmark and Share
Tilbage til indhold