Fugning vinduer og dore - Nyt projekt

Horsens Fuge Service
FOLLOW
Elastiskgummifuger
Alt i fugearbejde !
Professionelt fugefirma med fokus på din tilfredshed
Hvis du skal bruge et professionelt fugefirma til dit projekt, kan du roligt kontakte Horsens Fuge Service, Vi er den rigtige samarbejdspartner, når du skal have udført kvalitetsarbejde. Med knap 2 årtiers erfaring i branchen kan vi rådgive, så resultatet altid bliver tilfredsstillende for kunden.
Vi investerer i de nyeste teknologier og samarbejder med kompetente leverandører, så vi altid kan levere et professionelt stykke arbejde. Læs mere her, eller kontakt os på telefonnummer +45 28 99 77 88, så giver vi et godt tilbud på dit projekt.
Horsens Fuge Service er et kvalitetsbevidst fugefirma med solid erfaring i branchen. Fra vores hovedkontor i Horsens, servicerer vi kunder i hele Danmark. Vi klarer alle former for fugning såsom betonfuger, facadefuger, badeværelsesfuger, fuger ved døre og vinduer, brandfuger, vindfuger, lydfuger og gulvfuger.
Vi er din fugemand, når du vil have udført kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser..
Bookmark and Share
Floors
Gå til indhold
Fuger omkring døre og vinduer
Få lavet fuger ved døre og vinduer
Når fuger ved døre og vinduer begynder at revne eller smuldre, får det lokalet til at se slidt ud. En effektiv fugning frisker op og giver nyt liv til din bolig.
Hos Horsens Fuge Service,  får du udført kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi varetager stort set alle typer fugearbejde på moderne byggerier samt renoveringsopgaver. Alt efter om du skal have lagt helt nye fuger omkring dine døre og vinduer, eller du har gamle mørtelfuger, der skal udskiftes til nye og bedre elastiske fuger, så finder du hjælpen hos os. Vi har opdateret viden omkring nye standarder for vinduer og døre, så fugen lægges optimalt i forhold til dræn og udluftningen bevares.
Vores kunder består både af privat- og erhvervskunder, hvor vi fuger for de største typehusvirksomheder i Danmark. Vi er altid klar med et godt og uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi udfører opgaver overalt i Danmark, da vores medarbejdere er strategisk stationeret i hele landet. Vi bistår desuden vores kunder med projektering og rådgivning, således at det bedste resultat opnås.
Specialister inden for vores felt
Horsens Fuge Service er en udviklingsorienteret og visionær virksomhed. Vi investerer løbende i de nyeste teknologier med henblik på at optimere virksomhedens processer, således at vi kan levere et kvalitetsprodukt til vores kunder. Alle vores samarbejdspartner er kompetente, og vi benytter os kun af gennemprøvede produkter fra anerkendte leverandører. Kombinationen af erfaring og udvikling skaber de bedste resultater, og det kommer vores kunder til gode – hver gang.
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 28997788. Vi står klar til at rådgive dig om materialer og vedligeholdelse.
FOLLOW
Horsens Fuge Service

Horsens Fuge Service 2020
KONTAKT
Horsens Fuge Service
Nørregade 24,1 Tv
8700 Horsens
+45 28 99 77 88

Bookmark and Share
Tilbage til indhold